Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 25 mei 2014

Denk mee!

Het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Montferland heeft een startnotitie Kerntakendiscussie opgesteld en deze zal op 27 mei worden aangeboden aan de gemeenteraad. Op 5 juni worden organisaties die actief zijn binnen de gemeente geïnformeerd  over het proces en de achtergrond van de kerntakendiscussie. Daarna zal de discussie daadwerkelijk van start gaan. D66 Montferland wil graag dat de burgers van de gemeente Montferland betrokken worden bij deze discussie. Daarom hebben wij een aantal vragen, waarop jij kunt antwoorden:

  • Wat vind jij een kerntaak van de gemeente?
  • 0p welke posten (diensten/ producten/ subsidies) kan de gemeente bezuinigen?
  • Waar mag absoluut niet op bezuinigd worden?

Mijn reactie

  • type hier uw naam in
  • type hier uw e-mailadres
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zullen jouw inbreng meenemen in de discussie, die de komende maanden gevoerd zal gaan worden.