Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 7 januari 2018

D66 Montferland presenteert verkiezingsprogramma 2018-2022

D66 Montferland presenteert het verkiezingsprogramma 2018-2022. Een programma vol met groene ambities en D66-idealen. Optimistisch en toekomstgericht. Wij zijn er trots op omdat het tevens realistisch, bereikbaar én haalbaar is. In de afgelopen raadsperiode hebben wij laten zien dat wij het voor elkaar kunnen krijgen door open en transparant te zijn, door samen te werken en voor onze idealen te blijven staan. Wij kiezen voor een gemeente waar iedereen goede kansen krijgt. Educatie is de sleutel tot persoonlijke ontwikkeling, hier moet de gemeente ondersteuning in bieden en toezien op kwaliteit en bereikbaarheid. We geloven in eigen kracht van mensen met ondersteuning daar waar nodig.

Verkiezingsprogramma 2018-2022