Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 11 januari 2019

Regenboogvlag in top bij gemeentehuis in Didam!

Op vrijdagmiddag 11 januari 2019 heeft burgemeester de Baat van de gemeente Montferland de regenboogvlag in ontvangst genomen. Deze werd hem aangeboden door de fracties van CDA, PvdA, VVD en D66. Fractievoorzitter Freddy van Dijken van D66 las een verklaring voor waarom de partijen gezamenlijk het belangrijk vinden dat er aandacht is voor LHBTI-gemeenschap als reactie op de Nashville-verklaring. Ondanks dat het college van Burgemeester en Wethouders  in een eerdere verklaring had aangegeven de vlag niet te willen hijsen, heeft de burgemeester vanmiddag alsnog besloten de vlag in top te hangen. Dat werd zeer gewaardeerd door de aanwezigen.

Wil je de volledige verklaring lezen die werd voorgelezen, lees die dan hier Verklaring aanbieden regenboogvlag