Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 13 juli 2021

Nieuwe fractievolger voor D66 Montferland

Tijdens de raadsvergadering van 8 juli heeft D66 een nieuwe fractievolger voorgedragen en is Timo Otten benoemd door de burgemeester.

Wie is Timo?

“In 2019 ben ik met mijn gezin verhuisd van Arnhem naar Beek. Wij wilden onze zoon graag dezelfde rustige en waardevolle opvoeding en omgeving bieden als de kindjaren die mijn vrouw hier in de regio had meegemaakt. Wat een goede keuze is dat geweest! We genieten enorm van het dorp en de omgeving en voelen ons erg welkom. Sinds 2012 werk ik voor een andere gemeente in Gelderland op het gebied van openbare orde en veiligheid en het sociaal domein.

Ik heb politiek altijd interessant gevonden, maar voelde me tot nu toe nooit ergens thuis genoeg om een duurzame verbintenis met een politieke fractie aan te gaan. Nu we van plan zijn in Montferland te blijven vond ik het tijd om iets terug te doen voor de maatschappij en mijn interesse in de politiek om te zetten in lidmaatschap van D66.

Politiek is voor mij niet een podium om aan tegenstellingen vast te houden, maar vooral een plek waar ik hoop met een gezonde kritische blik en een respectvolle discussie het best mogelijke voor de inwoners van Montferland te bereiken. D66 was voor mij dé fractie waarin ik me thuis voelde en waarvan thema’s als klimaat, huisvestingsbeleid, zorg en gezondheid, veiligheid, en een betrouwbare en gezonde overheid het dichtst aansluiten bij wat ik belangrijk vind. Als fractievolger voor D66 heb ik de mogelijkheid om hierover mee te praten op dé plek waar ik in Montferland de meeste impact kan hebben, namelijk de gemeenteraad!

Het is een voorrecht om als fractievolger namens D66 de inwoners van Montferland te mogen vertegenwoordigen en een uitgelezen kans om te ‘proeven’ aan de Montferlandse politiek in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.”

We wensen Timo veel succes!