Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 4 december 2021

Unieke sportvoorziening in Didam

Wethouder Ruth Mijnen heeft deze week de pers uitgenodigd om bijgepraat te worden over de sportvoorziening Didam. Afgelopen dinsdag stemde het college in met het masterplan voor de verrijking van het sport- en beweeglandschap in Didam. Het college gaf toestemming voor de Open Club de Nevelhorst voor het uitvoeren van Fase 1 en daarvoor een subsidie te verstrekken van €500.000.

Bij dit persmoment waren ook aanwezig Raymond Sweers, voorzitter van Open Club De Nevelhorst, Tommy van den Dungen, adviseur Skills Garden van adviesbureau Kragten, Eric Jansen, voorzitter Tennisvereniging Didam, Bert Nijenhuis, voorzitter S.V. Margriet en Marco Swenne, voorzitter DVC’26. Dat er zoveel partijen aanwezig waren, geeft wel aan dat er sprake is van een echte en unieke samenwerking tussen alle partijen.

Zowel in de Gelderland als op Regio 8 verscheen een een enthousiast verhaal.

Gelderlander: Van een freerunpark tot een multicourt: deze spectaculaire sportgelegenheden komen in Didam

Regio 8 Unieke sportvoorziening